Dag BEElover,

We weten het, dit is een lange tekst met veel minder gebruikelijke woorden. Het is een formaliteit, maar we moeten het vermelden voor ons en voor jou.

ALGEMENE VOORWAARDEN

De webwinkel www.places2bee.be is eigendom van Elie Naudts, Eikenstraat 67, 8530 Harelbeke. Places2Bee is de (geregistreerde) commerciële benaming van een aantal activiteiten van de eenmanszaak.

Gsm: 0495 16 76 89

Ondernemingsnummer: BE 0638 863 081

Bankrekeningnummer: BE11 3632 0011 1848

1) Uw bezoek en toegang aan deze website en webshop zijn onderworpen aan onderstaande algemene voorwaarden. Bij het gebruik van places2bee.be, stemt u ermee in zich aan alle voorwaarden en bepalingen te houden. Als u niet akkoord gaat met alle voorwaarden van deze overeenkomst, dan mag u de website niet bezoeken of gebruik maken van onze diensten.

Alle nieuwe functies of hulpmiddelen die aan de huidige webshop en website worden toegevoegd, zijn ook onderworpen aan deze voorwaarden. U kunt de meest actuele versie van de gebruiksvoorwaarden te allen tijde op deze pagina bekijken. Wij behouden ons het recht voor om elk onderdeel van deze voorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen door het plaatsen van updates en/of wijzigingen op onze website. Het is uw verantwoordelijkheid om deze pagina regelmatig te controleren op wijzigingen. Uw voortgezette gebruik van of toegang tot de website en webshop na het plaatsen van eventuele wijzigingen houdt in dat u deze wijzigingen accepteert.

U gaat ermee akkoord dat u geen enkel deel van de diensten, het gebruik van de diensten of de toegang tot de diensten of enig contact op de website via welke de diensten worden geleverd, zult reproduceren, dupliceren, kopiëren, verkopen, doorverkopen of exploiteren, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons.

2) Places2Bee is niet verantwoordelijk als de informatie die op deze site beschikbaar wordt gesteld niet nauwkeurig, volledig of actueel is, en kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten.

We hebben er alles aan gedaan om de kleuren en afbeeldingen van onze producten die in de webshop verschijnen zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Wij kunnen niet garanderen dat de weergave van uw computermonitor van welke kleur dan ook accuraat is.

Alle afbeeldingen, teksten, logo’s, codering en alle inhoudelijke informatie zijn exclusieve eigendom van Places2Bee, ze mogen in geen enkel geval gedupliceerd of gedownload worden van onze webshop en website. Als u dit doet schendt u onze algemene voorwaarden.

3) Wij behouden ons het recht om op elk moment diensten te weigeren aan wie dan ook, om welke reden dan ook.

Als u, op ons verzoek, bepaalde specifieke inzendingen (bijvoorbeeld inzendingen voor prijsvragen) of zonder een verzoek van ons, creatieve ideeën, suggesties, voorstellen, plannen of ander materiaal stuurt, hetzij online, per e-mail, per post of anderszins (gezamenlijk 'commentaar'), gaat u ermee akkoord dat wij te allen tijde, zonder beperking, commentaar die u naar ons doorstuurt mogen bewerken, kopiëren, publiceren, distribueren, vertalen en op andere wijze gebruiken in elk willekeurig medium. Wij zijn en zullen niet verplicht zijn

  • om eventuele opmerkingen vertrouwelijk te behandelen;
  • om compensatie te betalen voor eventuele opmerkingen
  • om te reageren op eventuele opmerkingen.

We kunnen, maar zijn niet verplicht om inhoud die we naar eigen controle onwettig, beledigend, bedreigend, lasterlijk, pornografisch, obsceen of anderszins verwerpelijk vinden of die het intellectuele eigendom van een partij of deze voorwaarden schendt, te controleren, te bewerken of te verwijderen.

U gaat ermee akkoord dat uw commentaar geen enkel recht van een derde partij schendt, met inbegrip van het auteursrecht, handelsmerk, privacy, persoonlijkheid of andere persoonlijke of eigendomsrechten. U gaat er verder mee akkoord dat uw opmerkingen geen lasterlijk of anderszins onwettig, beledigend of obsceen materiaal zullen bevatten, of computervirussen of andere malware zullen bevatten die op enige wijze de werking van de diensten of een verwante website kunnen beïnvloeden. U mag geen vals e-mail adres gebruiken, doen alsof u iemand anders bent dan uzelf, of ons of derden op een andere manier misleiden met betrekking tot de oorsprong van eventuele opmerkingen. U bent als enige verantwoordelijk voor eventuele opmerkingen die u maakt en de juistheid ervan. Wij nemen geen verantwoordelijkheid en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele opmerkingen die door u of een derde partij worden geplaatst.

4) Places2Bee is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan de artikelen aangeboden op de site. In dergelijke gevallen zal Places2Bee zich richten tot de desbetreffende fabrikant.

Wij garanderen niet dat de kwaliteit van producten, diensten, informatie of ander materiaal dat door u is gekocht of verkregen aan uw verwachtingen zal voldoen.

Wij behouden ons het recht voor om de hoeveelheden van de producten of diensten die wij aanbieden te beperken. Alle beschrijvingen van producten of productprijzen kunnen op elk moment, zonder voorafgaande kennisgeving, naar eigen mening van ons worden gewijzigd. Wij behouden ons het recht voor om elk product op elk moment te beëindigen. Elk aanbod voor een product of dienst dat op deze site wordt gedaan, is ongeldig waar dat verboden is.

5) De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s, inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Betalingskosten worden niet aangerekend.

Er kunnen meerdere artikelen zichtbaar zijn op de afbeeldingen. De verkoopprijs per artikel verwijst enkel naar het beschreven artikel onderaan de afbeelding.

Places2Bee behoudt zich het recht voor om alle beschrijvingen, diensten en productprijzen op elk moment, zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te beëindigen, ongeacht het motief, hoewel er een engagement is om de gepubliceerde prijzen toe te passen.

Het materiaal op deze site is uitsluitend bedoeld voor algemene informatie en mag niet worden gebruikt als enige basis voor het nemen van beslissingen zonder raadpleging van primaire, nauwkeurigere, volledigere of tijdigere informatiebronnen. Elk vertrouwen in het materiaal op deze site is op eigen risico.

Door het doorsturen van de online bestelling gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden. Samen met deze voorwaarden gaat de koper akkoord om geen frauduleuze of valse bestellingen te plaatsen. Als we een dergelijke bestelling is geplaatst, zijn we gerechtigd om de bestelling te annuleren en de betreffende overheidsinstanties hierover te informeren.

De webshop maakt een schatting van de verzendkosten. We proberen dit zo accuraat mogelijk in te stellen. Indien we bij het inpakken merken dat de ingestelde verzendkosten niet realistisch zijn, nemen we contact op met de koper en worden de extra verzendkosten via een aangepaste factuur aangerekend.

Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling. Mocht er een foutje in ons voorraadsysteem geslopen zijn en een artikel is toch niet meer voorradig, dan krijg je daar binnen de 5 werkdagen bericht van.

Een bestelling wordt onmiddellijk via internetbankieren betaald.

Als de koper bij ontvangst van het product een zichtbare schade, een beperking van kwaliteit waarneemt anders dan beschreven of er een probleem voorvalt bij de levering, moet de koper ons binnen de 5 kalenderdagen op de hoogte stellen via info@places2bee.be. 

De koper heeft het recht af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde artikels te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief, en dit binnen 14 kalenderdagen na het afsluiten van de overeenkomst of de levering van de producten. De verzendkosten voor het retourneren van alle artikels vallen ten laste van de koper. Het aankoopbedrag wordt teruggestort zodra we de geretourneerde artikelen terug in ons bezit hebben. Het spreekt voor zich dat deze artikelen ongeopend zijn en in de oorspronkelijke verpakking zitten. Dit geldt niet op artikels met korting of artikels op bestelling. Indien bij de bestelling gratis verzending werd genoten, worden bij het retour sturen de verzendkosten afgehouden van de refund.

Bij standaard verzending zijn de kosten van verlies, diefstal of beschadiging van de goederen ten laste van de koper. Glas wordt opgestuurd op eigen risico van de koper.

De verantwoordelijkheden van de verzendingen vallen onder Places2Bee zolang deze in ons bezit zijn. Vanaf de moment van verzending gaan de wetten van de gekozen transporteur in voege. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verloren gaan, vertraagde of verkeerde levering van uw bestelling. Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de keuze van transporteur.

De koper gaat ermee akkoord om actuele, volledige en nauwkeurige aankoop- en accountinformatie te verstrekken voor alle aankopen die in de webshop worden gedaan. Als koper gaat u ermee akkoord uw account en andere informatie, waaronder uw e-mailadres en creditcardnummers en vervaldata, onmiddellijk bij te werken, zodat we uw transacties kunnen voltooien en contact met u kunnen opnemen als dat nodig is.

Het is belangrijk om het juiste lever- en facturatieadres te vermelden in uw account of tijdens het maken van uw bestelling. Van zodra de bestelling verzonden is, kunnen we het adres niet meer wijzigen. Wij behouden ons het recht voor om bestellingen te beperken of te verbieden die, naar ons eigen oordeel, lijken te zijn geplaatst door dealers, wederverkopers of distributeurs. In het geval dat we een wijziging in een bestelling aanbrengen of deze annuleren, kunnen we proberen u hiervan op de hoogte te stellen door contact op te nemen met het e-mailadres en/of het factuuradres/telefoonnummer dat is opgegeven bij het plaatsen van de bestelling.

Alle opmerkingen betreffende de factuur of de geleverde goederen moeten binnen de 8 kalenderdagen bekend worden gemaakt aan Places2Bee. Tel. 0495167689 of via mail: info@places2bee.be. 

6) Op alle rechtsbetrekkingen tussen Places2Bee en de klant is het Belgisch recht van toepassing ongeacht het land waaruit de bestelling wordt geplaatst. Bij eventuele geschillen zijn enkel de rechtbanken van Kortrijk bevoegd.

7) Eventuele onduidelijkheden in de interpretatie van deze voorwaarden zullen niet worden geïnterpreteerd tegen de opstellende partij. Places2Bee behoudt zich het recht voor om, naar eigen mening, een deel van deze voorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen door het plaatsen van updates en wijzigingen op onze website. Het is uw verantwoordelijkheid om onze website regelmatig te controleren op wijzigingen. Uw voortgezette gebruik van of toegang tot onze website of de diensten na het plaatsen van wijzigingen in deze voorwaarden houdt in dat u deze wijzigingen accepteert.

8) Heb je een vraag, suggestie of gewoon iets leuks dat je wil meedelen, dan kan je ons mailen op info@places2bee.be. Wij proberen je binnen de 2 werkdagen te antwoorden. Je mag ons ook schrijven op het adres: Places2Bee, Eikenstraat 67, 8530 Harelbeke, België

Vragen over de voorwaarden dienen te worden gericht aan ons op elie@places2bee.be 

Wij gebruiken cookies op onze site. Meer info hier.