Verzenden van producten

Bij standaard verzending zijn de kosten van verlies, diefstal of beschadiging van de goederen ten laste van de koper. Glas wordt opgestuurd op eigen risico van de koper.

De verantwoordelijkheden van de verzendingen vallen onder Places2Bee zolang deze in ons bezit zijn. Vanaf de moment van verzending gaan de wetten van de gekozen transporteur in voege. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verloren gaan, vertraagde of verkeerde levering van uw bestelling. Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de keuze van transporteur.

De koper gaat ermee akkoord om actuele, volledige en nauwkeurige aankoop- en accountinformatie te verstrekken voor alle aankopen die in de webshop worden gedaan. Als koper gaat u ermee akkoord uw account en andere informatie, waaronder uw e-mailadres en creditcardnummers en vervaldata, onmiddellijk bij te werken, zodat we uw transacties kunnen voltooien en contact met u kunnen opnemen als dat nodig is.

Het is belangrijk om het juiste lever- en facturatieadres te vermelden in uw account of tijdens het maken van uw bestelling. Van zodra de bestelling verzonden is, kunnen we het adres niet meer wijzigen. Wij behouden ons het recht voor om bestellingen te beperken of te verbieden die, naar ons eigen oordeel, lijken te zijn geplaatst door dealers, wederverkopers of distributeurs. In het geval dat we een wijziging in een bestelling aanbrengen of deze annuleren, kunnen we proberen u hiervan op de hoogte te stellen door contact op te nemen met het e-mailadres en/of het factuuradres/telefoonnummer dat is opgegeven bij het plaatsen van de bestelling.

Alle opmerkingen betreffende de factuur of de geleverde goederen moeten binnen de 8 kalenderdagen bekend worden gemaakt aan Places2Bee. Tel. 0495167689 of via mail: info@places2bee.be. 

Wij gebruiken cookies op onze site. Meer info hier.